Mitä meiltä voi tilata?

Autamme kaupunkeja käyttämään tapahtumia ja kohtaamisia elinvoimakehityksen välineenä sekä yrityksiä parantamaan kyvykkyyksiään. Pyrimme aina lopputulokseen, joka kasvattaa ymmärrystänne ja auttaa vaikuttamaan tutkitun tiedon avulla.

Toimitamme täsmällisiä paloja, strategisia kokonaisuuksia ja jatkuvaa palvelua. Autamme teidät alkuun, sparramme matkalla ja kirkastamme lopputuloksia.

Valmennus, koulutus, asiantuntijuus

Valmennamme ja koulutamme kaupunkeja käyttämään tapahtumia kaupunkikehityksen välineenä. Luennoimme oppilaitoksissa ja yrityksissä tapahtuma-alasta sekä tapahtumien kaupallisista mahdollisuuksista.

Kaupunkien tapahtumastrategiat

Autamme tapahtumien strategisessa hyödyntämisessä strategiatyön kaikissa vaiheissa. Autamme alkuun, rakennamme työkaluja tai kuljemme kumppanina.

Tutkimus ja selvitykset

Toteutamme tapahtumiin ja tapahtuma­-alaan liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä yhteistyössä tutkimuskumppaneidemme kanssa.

Liiketoiminnan konsultointi ja kehitys

Tuemme tapahtuma-alan yrityksiä liiketoiminnan, tuotteiden ja konseptien kehityksessä. Hyödynnämme pitkää ja laajaa kokemustamme erilaisista tapahtumista ja liiketoiminnan johtamisesta.

Kumppanuudet

Autamme tapahtumajärjestäjiä ja yrityksiä syventämään tapahtuma­kumppanuuksien merkityksellisyyttä ja tuloksia.

Sparraus

Sparraamme näkemyksellisesti ja tuemme muutoksen johtamisessa niin kaupunkien kuin tapahtuma-alan organisaatioita.

Tuotteitamme

alk. 4500 €

alk. 6500 €

alk. 6500 €

Hinnasto

Hinnat suuntaa-antavia. Etkö löydä listasta sopivaa tuotetta? Innostumme monenlaisista projekteista, ole yhteydessä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva paketti!

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.