Uteliaisuus, rohkeus ja inhimillisyys

Kuusisto & Sahlstedt Oy on tapahtuma-alan strateginen asiantuntija- ja vaikuttamistoimisto. 

Yrityksemme on syntynyt uskosta siihen, että ihmisten välinen yhteys on yhteiskuntamme vahvin muutosvoima. Olemme ainoa taho Suomessa, joka tuottaa syvällistä kokonaisnäkemystä ihmisten välisten kohtaamisten jalostamisesta niin kaupunkien, tapahtumateollisuuden yritysten kuin yhteiskunnan menestyksen ja tulevaisuuden muovaamiseksi.

Intohimonamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tuloksia merkityksellisten kohtaamisten avulla. Olemme uteliaita ja haastamme sekä itsemme että sinut rohkeasti epämukavuusalueille löytääksemme uutta. Samalla haluamme aina olla inhimillisiä ja luottamuksesi arvoisia. 

Kati Kuusisto

toimitusjohtaja, perustajaosakas

p. +358 44 338 0005

kati.kuusisto@kuusistosahlstedt.fi

Kati on tapahtumanörtti, tapahtuma-alan visionääri ja kirittäjä. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus eri tehtävistä useilta tapahtumasektoreilta. Kati loi mallin tapahtumateollisuuden toimialasta, joka toimi pohjana toimialan keskusjärjestön Tapahtumateollisuus ry:n perustamiselle ja toimialatutkimuksen käynnistymiselle Suomessa. Kati toimi järjestön edunvalvontajohtajana vuosina 2020-2022. 

Urallaan Kati on vastannut tapahtumaliiketoiminnan ja useiden vaativien tapahtumatuotantojen johtamisesta sekä kumppanuuksien toteuttamisesta ja kehittämisestä mm. Slush -tapahtumalle. 

Kati elää suuren osan ajastaan tulevaisuudessa, ja sieltä käsin hän tarjoilee näkymiä tarvittavien muutosten käynnistämiseksi jo tänään. Kati on myös aina valmis kolmen tunnin keskusteluun asioiden vallitsevasta tilasta. Aikamatkailun vastapainoksi Kati harrastaa potkukelkkailua, voimanostoa ja nokkahuilun soittoa, useimmiten erikseen.

Maria Sahlstedt

strategiajohtaja, perustajaosakas

p. +358 40 147 0693

maria.sahlstedt@kuusistosahlstedt.fi

Maria on tapahtuma-alan vaikuttaja ja kehittäjä. Hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista tehtävistä niin kuluttaja- kuin yritystapahtumakentällä sekä tapahtumateollisuuden toimialatiedon selvittämisestä. Lisäksi Maria on toiminut urallaan erilaisissa vaikuttamisviestinnän tehtävissä.

Maria on vastannut tapahtumaliiketoiminnan johtamisesta eri yrityksissä sekä useiden vaativien tapahtuma- ja kehitysprojektien johtamisesta. Maria oli mukana Tapahtumateollisuus ry:n perustamisessa ja toimi vuosina 2020-2022 järjestön vaikuttamisjohtajana.

Marialla on kyky kiteyttää monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeään, ymmärrettävään ja toteutettavaan muotoon. Aktiivinen ihmisten johtaminen ja tarkkanäköiset sivustaseuraajan havainnot kuuluvat molemmat Marian repertuaariin. Maria on entinen maailmanmatkaaja, jonka nykyiset reissut suuntautuvat erilaisten henkisten ja fyysisten vuorenhuippujen valloittamiseen.