Kohtaamiset ovat maailmaa mullistava voima, ja tapahtuma on väline tuon voiman käyttämiseksi

Meidän intohimomme on auttaa sinua ymmärtämään ja realisoimaan kohtaamisten hyödyt omassa työssäsi. 

Me Kuusisto & Sahlstedtilla uskomme, että ihmisten välinen kohtaaminen on yhteiskuntamme vahvin voima. Ihmiset tuottavat yhdessä monenlaista hyvää: ideoita, tunnetta, kehitystä, keskustelua, elämää. Kaikista monimutkaisimmat ongelmat maailmassamme liittyvät ihmisiin – ja myös niiden ratkaisut  lähtevät aina meistä ihmisistä. Älykkyys ja yhteistyö, hyvinvointi ja onnellisuus ovat ihmisissä olevia kyvykkyyksiä ja mahdollisuuksia, jotka vahvistuvat, kun olemme tekemisissä lajitovereidemme kanssa.

Kasvokkaiset kohtaamiset ja kohtaamisen taito ovat kuitenkin tällä hetkellä osittain rikki. Monenlaiset hyvinvoinnin mittarit osoittavat, että meistä on vaarassa tulla passiivisia tekemisen kohteita sen sijaan, että olisimme itse aktiivisia tekijöitä. Digitaalisuus ja erilaiset teknologiat on kehitetty palvelemaan ihmisyyttä, ei lamauttamaan meitä kotisohvalle. On huolestuttavaa, jos jäämme jumiin kuplaan, jossa emme enää hyödynnä kaikkia aistejamme, vaistojamme ja älykkyyttämme – siis koko ihmisyyttämme. Tämän vuoksi tarvitsemme juuri nyt enemmän kuin koskaan kohtaamisia, joilla on vaikutusta!

Tapahtuman ei tule koskaan ajatella vain jonain kivana tapahtumana. Tapahtumat ovat suunniteltuja ja johdettuja kohtaamisia, keino tuoda ihmiset yhteen ja vaikuttaa. Tapahtuma irrottaa ihmiset arjesta ja tarjoilee heille jotain uutta – tapahtumat voivat johdattaa henkilökohtaisesti merkitykselliseen kehitykseen tai jopa maailmaa muuttaviin vaikutuksiin.

Tapahtuma on erilaisten yksilöön kohdistuvien vaikutusten lisäksi liiketoimintaa, työtä ja verotuloja. Se on myös vuorovaikutteinen media- ja jakelukanava. 

Meidän tulee tunnistaa tapahtumien aiheuttamat erilaiset vaikutukset, ymmärtää niiden monipuoliset mahdollisuudet ja ottaa tämä tehokas väline käyttöömme. Kun aloitamme tapahtuman suunnittelun käytännön toteutuksen sijaan sen strategisten tavoitteiden määrittelystä, saamme irti valtavasti enemmän hyötyjä. Hyvin käytetty tapahtuma on suuri voima. 

Meidän intohimomme on auttaa juuri sinua hyödyntämään merkityksellisiä kohtaamisia omassa työssäsi – isosti tai pienesti. Käyttämällä tapahtumia strategisena välineenä voidaan edistää niin yritysten, kaupunkien kuin koko yhteiskunnan kestävämpää, elinvoimaisempaa ja onnellisempaa tulevaisuutta.  

&-merkki, vaaleansininen tausta.

Kuusisto & Sahlstedt Oy


Kuusisto & Sahlstedt Oy on tapahtumateollisuuden ja strategisten kohtaamisten näkemyksellisin asiantuntija.